Profileringsmogelijkheden

MIC2018 is een prachtig congres om u als organisatie te profileren. Dat kan door middel van een standje op de informatiemarkt, het organiseren van een miniseminar of het sponsoren van congresonderdelen.

Informatiemarkt
De informatiemarkt is een belangrijk onderdeel van het MIC. Bedrijven die actief zijn in de informatievoorziening in de gezondheidszorg, vinden hier een uitstekende plaats om hun toepassingen, diensten en ontwikkelingen te presenteren. Alle sociale gebeurtenissen vinden plaats op de informatiemarkt: dé perfecte plaats om nieuwe contacten te leggen, uw diensten en producten te tonen en om afspraken te maken.

Miniseminar
MIC2018 biedt de mogelijkheid aan commerciële organisaties om een sessie te organiseren. Hiervoor wordt tijdens het programma een speciaal tijdsblok gereserveerd. De invulling van de sessie is geheel aan u.

Sponsoritems
Naast bovengenoemde onderdelen biedt MIC2018 ook de mogelijkheid tot het sponsoren van onderdelen. Denk daarbij aan het sponsoren van badgekoorden, het sponsoren van de congrestas of het sponsoren van de lunch.

Meer informatie?
Bent u geïnteresseerd om uw organisatie te profileren? Neem dan contact op met het MIC2018 congressecretariaat, Key Conference Support, Marita Mantle-Kloosterboer, +31 6 254 333 96 en  info@mic2018.be